EuroElektra Sh.p.k kerkon Punonjes Terreni 28 views

EuroElektra Sh.p.k është një ndër kompanitë kryesore në tregtimin e materialeve dhe zbatimin e projekteve të teknologjisë më të avancuar elektrike në Shqipëri dhe rajon.

Ne kuader te zgjerimit me staf kompania kërkon Punonjes Terreni për montimin e impiante fotovoltaike.

Kriteret e qe duhet te permbushe kandidati:

 • Te jete mbi moshen 18 vjec .
 • Të jetë i aftë të punojë në grup dhe të përballojë ngarkesat e punës,.
 • I afte per te punuar ne lartesi.
 • Preferohet te kete eksperienca te meparshme pune .

Detyrat dhe pergjegjesite :

 • Montimi i paneleve fotovoltaike .
 • Mirebajtje te ambjentit te punes.
 • Te jete i pajusur me patente te klasit B.

Ofrojme per ju pagea dhe kushtet  pune shume te kenaqshme.

Te interesuarit të dërgojnë aplikimet e tyre  ne adresës e-mail:info@euroelektra.al
ose mund të telefonojnë në numrin : 0672071042 .

Ju mirepresim!

 

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 8 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga Prush 1041, Vaqarr, Tirane (ALB)
 • Tel/Mob +355 68 20 86 560