Eskavatorist / Fadromist 90 views

Ofroj vend pune Eskavatorist ose Fadromist (fadrome kove para dhe mbrapa)

Kriteret dhe Kualifikimet:

1. Te jene te pajisur me deshmi te Aftesise Profesionale.
2. Te kete mbi 2 vjet eksperience ne kete fushe.
3. Aftesi te perballoje cdo lloj situate ne pune ,aftesi shume te mira komunikimi dhe te punuari ne grup.

Te interesuarit te telefonojne ne +355682024508

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë, Durrës
  • Profili Ndertim