Elektriçistë ne Gjermani / Punësim 700 views3 applications

ERCA ju ofron:

✅ Punësim në Gjermani, Munster 🇩🇪
👉 Elektriçist

Kriteret:
• ✅Eksperiencë pune.
• ✅Gjuha gjermane përbën përparësi por nuk është kusht i domosdoshëm.

Ofrohet:
• ✅Akomodimi i përfshirë;
• ✅Pagë tepër e kënaqshme;
• ✅Punësim sezonal dhe afatgjatë.

 Dërgoni CV-në tuaj në adresën: ercalbania@gmail.com
Të interesuarit janë të lutur të na kontaktojnë në:
0696676101/ 0699306646

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga ¨Emin Duraku¨
  • Tel/Mob 0699306646 / 0696676101
  • Profili Konsulence, Punesim