Ekzekutiv Shitjesh per klientet kryesore Rreshen-Diber-Kukes 41 views

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.
Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen e biznesit tonë, për kontributin në komunitetet lokale dhe në zhvillimin e burimeve njerëzore
me anë të aftësive të forta organizative dhe me njerëzit e duhur në vëndin e duhur.
CCBS po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm:

Ekzekutiv Shitjesh per klientet kryesore Rreshen-Diber-Kukes

Qëllimi i punës

Përgjegjësia e këtij pozicioni është të monitoroje aktivitetet e shitjes dhe marketingut në pikat kryesore të shitjeve,
me qëllim për të arritur objektivat e shitjeve në përputhje me udhëzimet dhe politikat e kompanisë. Në mënyrë më specifike:

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Viziton çdo market/supermarket në zonën e tij sipas programit ditor.
 • Sigurohet që produkti është i pozicionuar në vëndin e duhur dhe sipas standarteve të CCBS.
 • Garanton vendosjen e materialeve promocionale në pikën e shitjes dhe sipas standarteve të CCBS.
 • Sigurohet që produktet të shperndahen në kohë tek klientët.
 • Ekzekuton në bashkëpunim me departamentin e trade marketing dhe marketing të gjitha aktivitetet promocionale.

Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Përbën avantazh Diploma Universitare
 • Preferohet të ketë eksperiencë pune në merchandizing.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.
 • Leje drejtimi automjeti.
 • Të banojë në Rreshen

Të interesuarit duhet të dërgojnë një email ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CV në adresen:hr@cocacola.al, brenda datës
11.04.2024
Vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret do të kontaktohen.
Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k promovon shanse të barabarta
Cel. : 0682019291

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Kombetare Tirane - Durres, Km 5, Kashar
 • Tel/Mob +355 45606060
 • Profili Prodhim/Perpunim