HR Cocacola

Follow

HR Cocacola

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Kombetare Tirane - Durres, Km 5, Kashar
  • Tel/Mob +355 45606060
  • Profili Prodhim/Perpunim

About Us

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k. (CCBS) është një kompani lider në tregun shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka të njohura ndërkombëtare si Coca-Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Nestea, Monster and Cappy Pulpy.

Në CCBS, ne jemi të përkushtuar për rritjen e biznesit tonë, duke kontribuar në komunitetet tona lokale dhe zhvillimin e burimeve tona njerëzore, duke patur mundësira të forta organizative dhe duke vënë njerëzit e duhur në punët e duhura. CCBS ka rreth 300 të punësuar në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë. Ne ofrojmë mundësi që të shkëlqeni në një ekip të pasur me talente, ide, pikepamje dhe eksperienca.

Ne kemi krijuar një ambient dhe mënyrë operimi që fuqizon njerëzit tanë për të krijuar rezultate të jashtëzakonshme çdo ditë:

•Në një kompani në rritje që është gjithmonë në ndryshim dhe qe ndjek tregun
•Në një kompani e cila është një shkollë në gjendje për të trajnuar dhe mësuar
•Në një kompani që po ndryshon Shqipërinë dhe popullin shqiptar për rritje dhe zhvillim.