Financiere 179 views2 applications

Job Expired
Financiere

GLOBEX sh.p.k. eshte i hapur per punesime.
Kerkohen persona te motivuar dhe te afte te kontribuojne ne rritjen e metejshme te kompanise dhe zhvillimin e tregut.
GLOBEX sh.p.k. prezanton nje eksperience 25-vjecare ne tregtimin e produkteve ushqimore ne te gjithe territorin. Zoterojme ne portofolin tone nje game te gjere produktesh ekskluzive. Ne partneritet me rrjete nderkombetare distribucioni, vazhdimisht prezantojme ne treg produkte te reja dhe me cilesi te larte.
Aktualisht, kerkojme personel per pozicionin: Financiere

Pergjegjesite:

•Planifikon, drejton dhe koordinon aktivitetet financiare të punonjësve në zyra dhe departamente.
•Ka përgjegjësi të ndërtojë një sistem raportimi financiar sipas kërkesave të menaxhimit të lartë.
•Administron procedurat e kontabilitetit dhe garanton saktësinë e regjistrimit të veprimeve financiare.
•Përgatit raportet financiare sipas akteve ligjore në fuqi, rregullave të kompanisë.
•Në plan afatmesëm të luajë rol koordinues dhe të asistojë menaxhimin e lartë në përgatitjen e buxhetit të kompanisë.
•Mbikëqyr rrjedhën e parasë dhe instrumentat financiarë, duke bërë edhe pagesat përkatëse sipas datave të caktuara.
•Bën raportime ditore te eprori i drejtpërdrejtë.

Kriteret baze:

•Të ketë përfunduar studimet në Fakultetin Ekonomik
•Të njohë shumë mirë legjislacionin fiskal.
•Të ketë eksperiencë pune (minimalisht 5 vjet ).
•Të zotërojë njohuri të programeve të Kontabilitetit.
•Të jetë serioze dhe e përgjegjshme në punë.
•Të zotërojë gjuhën angleze.

Duhet te kete patente makine

Kushtet e punes:

  • Page e kenaqshme
  • Kushte te mira pune
  • Transporti i siguruar nga kompania

Forma e aplikimit:
Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne nje Curriculum Vitae (CV) ne adresen: hr@globex.al

Do te kontaktoheni ne rast selektimi paraprak per nje mundesi intervistimi. Ju faleminderit!

Cel. : 068 407 6004

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tiranë – Durrës, Km 7, Tiranë
  • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us