AGROAL GLOBAL SERVICES

Follow

This company has no active jobs

AGROAL GLOBAL SERVICES

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Adresa – rr. Beqir Luga, nd. 3 Zyra 1.
  • Tel/Mob +355 45800672

About Us

AGS me një eksperiencë shumë vjeçare, është tashmë një emër me një mesazh të qartë në tregun shqiptar: përkushtim dhe kapacitet për cilësi dhe siguri maksimale në çdo shërbim që ofron.

AGS është e spcializuar në shërbimin profesinal të kateringut, lavanderisë, pastrimit dhe gjelbërimit.

Me staf të kualifikuar, me kujdesin për detajin më të vogël të çdo proçesi, e çertifikuar për standartet më të larta të cilësisë dhe sigurisë, me investime të vazhdueshme në inovacionet e fundit teknologjike AGS është rritur çdo ditë me punë dhe pasion.