Ekonomiste e Brendshme 80 views

Cliche kerkon ekonomiste te brendshme me orar te plote:

Kualifikimet dhe aftesite:

-Te njohi mire programin financiare Alpha edhe njohuri te mira te excelit.
-Te jete energjike, e shkathet dhe deshire te punoje.
-Te jete e pergjegjshme dhe e perkushtuar ndaj punes.
-Te rrespektoje rregullat e kompanise dhe eproret, te jete pozitive dhe bashkepunuese me koleget

Detyrat:

Pergjegjesite kryesore kane te bejne me organizimin e brendshem te kompanise si psh:

– Fletedalje/Fletehyrje te magazines.
– Inventaret.
– Pergatitja e listave te artikujve te rinj, Printimi i barkodeve.
– Shperndarja sipas magazinave perkatese dhe importimi ne alpha.
– Kontrolle te raporteve te shitjeve dhe te arkave si dhe rakordimet e tyre.

Na kontaktoni:
Cel: +355 69 402 2393
Email: clicheshopalbania@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar
  • Profili Tregti