cliche

Follow

cliche

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Abdyl Frasheri, prane Librit Universitar
  • Profili Tregti

About Us

Kompania Cliche drejtohet me shumë pasion dhe përkushtim për të sjellë produkte konkuruese te klientët e saj. Marka tërësisht Italiane dhe me një eksperiencë 10 vjeçare në fushën e bizhuterisë dhe aksesorëve të modës. Fillimet e saj i ka në vitin 2007, me dyqanin e saj të parë në rrugën Abdyl Frashëri pranë Librit Universitar dhe më pas në QTU dhe në rrugën Myslym Shyri. Cliche ju ndihmon të kompletoni look-un tuaj nëpërmjet një game produktesh duke filluar nga bizhuteri fashion dhe aksesorë fashion për flokët deri tek aksesorët e modës (shall, kapele, doreza, fular, ide dhuratash, aksesorë për meshkuj, ora, çanta, portofola etj). Cliche është gjithmonë në kohë me tendencat e fundit të modës dhe ka si qëllim kënaqësinë e plotë të klientit dhe rikthimin e tij në dyqanet e saj.