Ekonomist 380 views2 applications

Job Expired

Nexum AL shpk eshte nje shoqeri partnere me Nexumstp Spa me qender ne Rome e cila ofron sherbime administrative dhe kontabiliteti për klientë italianë, me një gamë të gjërë sherbimesh, aftësish dhe ekspertësh që arrijnë të menaxhojnë cdo proces në mënyrë tepër profesionale. Nexum eshte një Grup multidisiplinar dhe i strukturuar me një prani të gjerë në territorin italian, i cili u lejon  të mbështesin  kompanitë në një rrugë konkrete dhe efektive te  zhvillimit te tyre.Ajo eshte e pranishme në 39 qytete me më shumë se 50 vende dhe më shumë se 500 punonjes.

Sfida jonë e perbashket është të ndërtojmë, ditë pas dite, një realitet global të konsulencës dhe aktivitetit ne fushen e kontabilitetit, i cili favorizon suksesin afatgjatë dhe rritjen e njerëzve dhe klientëve tanë.

Për Nexum te besh biznes do të thotë të ndikoni në strukturën ekonomike dhe sociale në një mënyrë të shëndetshme dhe të qëndrueshme, duke u dhënë respektin e duhur si klientin ashtu edhe te gjithe punonjesve tane.

NEXUM AL shpk me seli ne Durres, aktualisht ka nje staf prej 13 punonjesish dhe per arsye te zgjerimit te aktivitetit eshte ne kerkim të personave të gatshëm për t’u përfshirë në një realitet inovativ si i yni.

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për t’u përballur me këtë sfidë, atëherë bëni hapin tuaj të ardhshëm tani: kërkoni mundësi për punë dhe na dërgoni kurrikulën tuaj.

Jemi ne kerkim te punonjesve qe deshirojne te perballen me nje mjedis dinamik dhe vazhdimisht ne zhvillim, I cili vendos cilesine e sherbimit ne radhe te pare dhe qe ka synim rritjen profesionale .

Ne Nexum AL ne u besojme punonjesve tane, investojme ne ne trajnime te vazhdueshme dhe mundesi te medha.

Kriteret e pranimit:

 • Studime ne fushen e ekonomisë me njohuri shume te mira ne fushen e kontabilitetit.
 • Preferohen  te kene perfunduar studimet dhe/ose studente te vitit te 3 e studente te masterit.
 • Njohje e mirë e paketes Microsoft Office.
 • Njohje shume e mire e gjuhes italiane.
 • Motivim dhe ambicie për të mësuar.
 • Perben avantazh eksperienca ne pune te meparshme ne kontabilitet italian.

Të interesuarit mund të dërgojne cv ne: s.keci@nexumal.com 

ose te kontaktojne ne numrin e cel:+355695683231

 

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Durrës
 • Rruga/Zona L.3,Rr.Hamdi Troplini,Durres
 • Tel/Mob +355695683231
 • Profili Konsulence, Sherbime Financjare