Ekonomist 138 views2 applications

Job Expired

Ekonomist/Financier

Detyra;
Kontrolli dhe rakordimi i te gjithe dokumentacionit financiar te kompanise sipas legjislacionit ne fuqi.
Mbajtja e mardhenieve me insitutcionet perkatese, QKB, Tatime etj.

Kriter baze:
Anglisht: Rrjedhshem

Fusha e verpimit te Dedja Shipping shpk eshte ne transportin detar nderkombetar.

Kriteret e tjera, detajet, qualifikimet etj percaktohen/diskutohen ne takim.
Takimi pas shikimit/vleresimit te CV.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona vollga
  • Tel/Mob +35552223230
  • Profili Transport/Spedicion, Tregti