Ea Performance kerkon te punesoje: Sanitare,Elektriçist dhe Saldator 184 views3 applications

Job Expired
Ea Performance
kerkon te punesoje

SANITARE (PAGA 40.000 LEKE)
SALDATORE (PAGA 80.000 LEKE)
ELEKTRICISTE (PAGA 80.000 LEKE)

Mosha 20-55 vjeç
Orari 08:00-17:00
1 Ore pushimi ne dreke
E diela pushim

Email: info@eaperformancegroup.com

Adresa:TIRANE ZONA E FRESKUT
Kontaktoni: 069 655 9192

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim