Durres, ofroj vend pune TEKNIK LABORATORI / INFERMIER 44 views

TEKNIK LABORATORI / INFERMIER

Kërkesat e pozicionit të punës:
Kandidatët duhet të kenë përfunduar ciklin e studimeve
dhe të jenë të pajisur me Licensë për Ushtrimin e Profesionit.

Duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi kompjuterike.

Do të kenë përparësi ata kandidatë që kanë kryer edhe ciklin e studimeve
Master Shkencor ose Profesional dhe kanë eksperiencë në fushën e kërkuar.

Stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë.

Dokumentacioni i detyrueshëm:
– Curriculum Vitae
– Fotokopje e Diplomës/ave
– Fotokopje e Listës së notave
– Fotokopje të Licensës për ushtrimin e profesionit
– Detajet e kontaktit.
Për të shprehur interesin tuaj lutemi dërgoni një e-mail
Email : intermedicafragen@gmail.com
Cel. : +355 67 475 7317

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Profili Mjeksi