Durres, ofroj vend pune Rrobaqepes/e Orlo Invisibile 125 views

Tessile Gp Albania Branch kompani italiane fasoneri me eksperience 50-vjecare ne Itali po kerkon punonjes te kualifikuar ne pozicion Rrobaqepes/e per Orlo Invisibile

Ofrohen kushte shume te mira pune
Orari i plote 8 ore
Paga eshte konkuruese edhe ne baze te eksperiences se kandidatit, duke filluar nga 50 000 – 60 000 leke neto.
Siguracionet, lejet vjetore, raportet dhe festat paguhen nga kompania
Per nenat me femije deri ne 5-vjec kompania ofron qender ditore perkujdesje per femijet falas.
Transporti sigurohet nga kompania.

Per informacione te metejshme:
Tel/Whatsupp +355 68 877 4756
e-mail: tessilegpalbania@gmail.com
Adresa: Lagjja nr 14, Shkozet Durres, mbrapa shkolles Turgut Ozal

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Rruga/Zona Lagjja nr 14, Shkozet Durres
  • Tel/Mob +355688774756
  • Profili Prodhim/Perpunim