Durres, ofroj vend pune 15 OPERATORI CALL CENTER (italisht) – 300 leke neto ora + bonus 226 views1 application

Job Expired

MAS Net SHPK per zyren ne Durres kerkon
15 OPERATORI CALL CENTER
për një fushatë të re të shitjeve telefonike për produkte bukurie, kujdesi për trupin, mirëqenien, dietën dhe stilin e jetës
Kërkohet njohja e shkëlqyer e italishtes së folur
Përvoja e mëparshme në një qendër telefonike është e mirëseardhur
Soft skills: qëndrim i fortë ndaj shitjeve, aftësi komunikimi, orientim rezultati.
Puna me kohë të pjesshme 6 orë (mëngjes) ose 6 orë (pasdite)
orari i punës 9-15 / 13-19
Pagesa 300 leke neto ora + bonuse
Dergoni CV ne selezione@masnet.al ose ne numrin whatsapp +355697035236
MAS Net SHPK – Rruga Anastas Durrsaku, Lagja 1 – Durrës

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Albania, Durrës