Durres, ofrohet vend pune inxhinier mekanik 148 views

Job Expired
ITAL COSTRUZIONI SHPK

Kompania lider ne sektorin metal-mekanik, kerkon personel te specializuar ne pozicionin e meposhtem:

INXHINIER PROJEKTIMI i cili permbush keto kritere:

1) Te njohe programet Autocad, Tekla , SolidWorks etj
2) Te zoteroje gjuhen italiane (kriter i rendesishem)
3) Te njohe Vizatim teknik dhe Konstruksione metalike & mekanike
4) Te kete eksperience ne perpunimin e vizatimeve teknike

Ofrohet page shume e mire. Per te interesuarit qe banojne ne Durres ofrohet sherbimi i transportit me kete itinerar: 1-Stacioni i Trenit, 2-Drejtoria e Policise, 3-Rreth rrotullimi i Burgut 4-Ura e Dajlanit, 5-Shkozet, 6-Kolegji Turk, 7-Sukth Shijak.

Per te interesuarit qe banojne ne Tirane ofrohet sherbimi i transportit sipas ketij intinerari: 1. Kamez, 2. Casa Italia, 3. Qtu, 4. Kashar, 5. Vore, 6. Maminas. Per informacione te metejshme kontaktoni numrin 0684063849 whatsapp

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tr-DR Maminas