Durres, Kerkojme Agjent Shitjesh me ose pa eksperience part time ose full time Pagesa duke filluar nga 60.000 ose % dhe bonuse ditore 687 views9 applications

Job Expired

Ju nevojiten te ardhura mujore extra?

Kerkojme Agjent Shitjesh

Pagesa duke filluar nga 60.000 ose % dhe bonuse ditore

Mosha: 18+
Orari: Part Time / Full time
Me ose pa eksperience

Adresa: Durres Rruga Stefan Kaculini

Kontaktoni: +355 69 247 4205

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 211 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim