Durres, kerkohen Punetore 205 views3 applications

Job Expired

Kompania jone e cila operon prej me shume se 15-vjetesh ne tregun Shqiptar,
ne fushen e prodhimit te kepuceve tashme kerkon te zgjeroje stafin.

Ne jemi nje nga kompanite me te suksesshme dhe me te organizuara ne tregun shqiptar dhe operojme sipas kodit te punes duke respektuar te gjitha te drejtat e punetoreve.

Kerkohen punetore *Meshkuj-Femra* ne pozicionet:

-Puntor i procesit te injektimit.
-Puntor i procesit te Perfundimit te kepuces.
-Puntore e procesit te Perfundimit te kepuces.

Kualifikimet
-te kete deshire per te mesuar
-te bashkpunoje ne grup
-preferohet mosha deri 45 vjec

Kompania operon sipas rregullores se kodit te punes, me kushte shume te mira pune dhe paga te kenaqshme duke filluar nga 45000 lek ne muaj.

**TRANSPORTI FALAS**
Te interesuarit duhet te kontaktojne Cel: 0694569720

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Durres
  • Tel/Mob 0694569720