DuaPizza, ofron vende pune për magazinier / e 287 views

Job Expired

DuaPizza, ofron vende pune për magazinier /e :

Kërkesat për këtë pozicion janë:
1.Të jetë mbi moshën 25 vjec.
2.Të ketë përfunduar shkollën e larte
3.Të ketë pak eksperiencë pune.
4.Të ketë aftësi të mira komunikuese .
5.Të jetë i përkushtuar në punë dhe të ketë vetëbesim.

Kanditatit i ofrohet :
1. Pagë e kënaqshme
2. Kontratë e rregullt pune
3. Sigurime shoqërore dhe shëndetësore.
4. Mundësi karriere dhe trajnimi

Mund te telefoni ne numrat 0692087797
ose te dergoni CV-n ne adresen e e emailit bamllariaida@gmail.com.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Restorante