DuaPizza

Follow

DuaPizza

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Restorante

About Us

DuaPizza lindi nga një dëshirë, shoqëruar me një pyetje të thjeshtë:
-Dua një picë Napoletane. Ku mund ta gjej?

Kërkuam anembanë Tiranës, por atë që donim, Napoletanen e vërtetë, s’e gjetëm. Pa një, pa dy, DUA Pizza u poq si ide në kokën tonë. Kontaktuam picajolët më me përvojë dhe, pas shumë trajnimesh, ia dolëm të zbërdhejmë sekretet derisa Napoletania jonë mori formën dhe shijen e saj të mrrekullueshme.

Tashmë mund ta gjeni nga Juridiku në gjithë Tiranën.