Social Media & Marketing Manager 145 views

Graphic Designer

ALPHA SOFT kerkon Graphic Designer me eksperience per pune me kohe te plote, me njohuri shume te mira ne:Illustrator, Photoshop.

Kriteret/Kualifikimet:

  • Te kete njohuri shume te mira ne programet Illustrator,Photoshop.
  • Mbi 3 vjet eksperience pune
  • Te jete i pajisur me aftesi te mira organizative dhe te drejtoje punen ne grup

*PAGA SHUMË E KËNAQSHME

Për të aplikuar për këtë pozicion:

  • Dërgoni CV-në tuaj me fotografi dhe portfolio te puneve tuaja në: hr@alpha-soft.al

Vizitoni www.alpha-soft.al për më tepër informacion.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Muhamet Gjollesha
  • Profili Informatike/IT/Software, Konsulence, Sherbime