Dekorues per agjensi dekori 273 views1 application

Job Expired

Kerkohet vajze ose djale dekorues. Puna eshte part time sipas eventeve. Vetem persona qe kane punuar me pare me kompani dekori, pra kane nje eksperience te mire dhe e dine si funksionon puna!! Paga e kenaqshme

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Stavri Themeli
  • Tel/Mob 00355698798326
  • Profili Arkitektur, Art/Kulture, Sherbime