DBS Group kerkon Kontrollore Cilesie 52 views

Fabrika DBS Group, me seli në Tiranë, e njohur për Standartet Evropiane në punesim dhe në prodhimin e veshjeve sportive, kërkon të punësojë Kontrollore cilësie në repartin e qepjes.

Përgjegjësitë:

1. Të njihet me produktin që është në prodhim
2. Të kontrollojë produktin përfundimtar dhe ta krahasojë me kampionin.
3. Te njohë shumë mirë metodat e matjes dhe tolerancave

Kërkesat:

Të ketë mbaruar shkollën e mesme
Te jete e shkathët dhe bashkëpunuese
Eksperienca përbën avantazh

Kompania ofron:
Kushte shumë të mira pune
Pagesë shumë të mirë
Transportin për punonjësit e saj
Trajtim sipas Kodit të Punës

Bëhu pjesë e DBS Group. Pagat më të larta në industrinë tekstile shqiptare.
Kontakt: 0696939749
E-mail: info@dbsalbania.com

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim