Dajti Ekspres ofrohet vend pune Kaldaist 49 views

Job Expired

Kompleksi Dajti Ekspres shpall pozicionin vakant Kaldaist Part Time.

Detyrat dhe përgjegjësitë

-Mirëmban dhe Informon per gjendjen e Kaldajes
-Bashkëpunues dhe organizes me koleget
-Mbikqyr procesin e punes se kaldajes

Kriteret:

– Të ketë eksperiencë në këtë profil
– Të jetë korrekte dhe të ketë aftësi të mira komunikimi
– Të jetë i gatshme të punojë në skuadër

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv-ne e tyre ne adresen e emailit hr@dajtiekspres.com ose te kontaktojne ne numrin e telefonit 067 401 10 23

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Tiranë- Dajt