Dajti Adventure Park kerkon STAF. 69 views

Job Expired

Nëse je një person energjik, të pëlqen natyra dhe sfidat atëherë Dajti Adventure Park po të kërkon TY.

Detyrat dhe përgjegjësitë:
• Orienton dhe ndihmon me qetësi dhe durim klientët që vizitojnë parkun e aventurave
• Organizon dhe orienton hap pas hapi vizitorët në të gjithë nivelet e parkut
• Bashkëpunues dhe organizues me kolegët për detyrat e përbashkëta

Profili i kandidatit:
• Eksperienca punës përbën avantazh
• Të jetë korrekt dhe të ketë aftësi të mira organizimi
• Aftesi bashkëpunuese e komunikuese
• I / E aftë të punojë në terren
• Të tregojë fleksibilitet në realizimin e detyrave dhe në orare.

Për t’ju bashkuar stafit dërgo CV-në në adresën e emailit hr@dajtiekspres.com ose te kontaktojne ne numrin e telefonit 067 401 10 23

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Stacioni i Poshtëm i Teleferikut, Tiranë- Dajt