D & D Color Al – Durres, kerkon 2 punetor/e me ose pa eksperience per pune fabrike (Page 50 000 leke + sigurime shoqerore) 37 views

D & D Color Al është një nga kompanitë e para pioniere e specializuar në shërbimet e anodizimit dhe ngjyrosjes elektrostatike që nga viti 2004.
Suksesi në këtë fushë është kryesisht për shkak të cilësisë së përpunimit, kërkesës së tregut dhe përkushtimit të stafit.
Alumini i lyer me cilësi të lartë është gjithmonë i mirëpritur nga klientët tanë.
D & D Color Al ofron shërbime në ngjyrosje elektrostatike dhe veshje të posaçme pluhur të objekteve metalike ose metalike me shtresa mbrojtëse
dhe dekorative me përmbajtje rrëshire.

Momentalisht është në kërkim stafi për:
2 puntor/e me ose pa eksperience, per pune brenda ne fabrike.

Detyrat:

  • Parapergatitje dhe pastrim materialesh te ndryshme.

Ofrohen:

  • Rroga 50.000 leke te reja ne muaj + sig+ bonuse.
  • Ofrohet edhe varianti PART-TIME.
  • Per te punesuarit full time ofrohet transporti nga kompania.

Ju lutem te interesuarit te shkruajne VETEM ne whattsapp per te lene takim per interviste: 0672069230

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Durrës
  • Profili Sherbime