Comdata Albania kërkon Financiere Full -Time 75 views1 application

Comdata Albania është filiali i korporatës ndërkombëtare Comdata Group në Tiranë,
që vepron në sektorin e quajtur BPO (proces i biznesit me burime të jashtme), në 22 vende në të gjithë botën.

Kushte dhe kualifikime:
– Të ketë përfunduar arsimin e lartë në Fakultetin e Ekonomisë për Financë-Kontabilitet (brënda ose
jashtë vendit);
– Eksperienca ne rol 2 vite;
– Njohuri shume te mira te dokumentacionit financiar dhe legjislacionit në fuqi;
– Aftesi shumë të mira komunikuese dhe ndërveprimi me të tjerët;
– Të ketë aftësi shumë të mira analitike, vendimarrëse;

Te domosdoshme:
– Njohuri te avancuara te Paketës Office ;
– Të zotërojë gjuhën Italiane – nivel i avancuar;

Përbën avantazh:
– Experiencë të meparshme si financiere në kompani telecomunicacioni/ të ngjashme
– Njohuri të mira të gjuhës Anglese

Për të aplikuar dërgoni CV në adresën: recruitingtirana@comdatagroup.com me subjekt Pozicioni Financë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Janos Hunyadi, dietro la Facoltà di Giurisprudenza
  • Tel/Mob +355696065413
  • Profili Call Center