Konecta Albania

Follow

Konecta Albania has posted 1 job

Konecta Albania

Company Information

  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Janos Hunyadi, dietro la Facoltà di Giurisprudenza
  • Tel/Mob +355696065413
  • Profili Call Center

About Us

Grupi Comdata, shoqëria e themeluar në vitin 1987, është një kompani e rëndësishme e nivelit global. Mbi 50,000 punonjës te pasionuar punojnë në 22 vende.
Grupi Comdata, ofron personel të jashtëm, në bashkëpunim të ngushtë me më shumë se 670 klientë, duke përfshirë disa prej emrave më të mëdhenj në telekom, energji, bankë, industri,
shitjes me pakicë, e-commerce dhe costumer care.