Call center 179 views

Job Expired

Behu pjesë e skuadrës tone!

Jeni njohës i gjuhës italiane? Dëshironi të punoni në një ambient komod dhe bashkëpunues?

Italnetwork është ktu për ty!

Jemi në kërkim të operatorëve për fushatën TELEFONI Vodafone në gjuhën italiane, TL dhe HR

Ofrohet: – punë full-time ose part-time (4 orë – 6 orë – 8 ore )

– turne fleksibël

– pagesa duke nisur nga 3 euro/ora per operator/e

– bonuse ditore, javore dhe mujore

– trajnime të vazhdueshme

– ambjent rinor dhe dinamik

Apliko duke derguar CV-në tuaj ne adresën e-mailit hr.tirana@italnetwork.net ose kontaktoni në numrin e telefonit 0697627714 / 0699493196 . Ju mirepresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Ismail Qemali , bllok, Tirane
  • Tel/Mob 0697627714
  • Profili Call Center