Burime njerezore per Irisoft Tirane dhe Elbasan 401 views9 applications

Irisoft Education me seli ne Tirane dhe ne Elbasan kerkon:
– Sekretar/e me orar te plote.. (Tirane, Elbasan)
– Menaxher projektesh (Tirane)
– Menaxher te burimeve njerezore (Tirane, Elbasan)
– Menaxher/e i nje shtepie botuese me njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe lexues/e dhe adhurues/e i librit
– Psikologe per te ofruar sherbime dhe terapi psikologjike ( Tirane dhe Elbasan)
– Mesues, lektore te gjuheve te huaja (anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht, suedisht, turqisht etj.. (Tirane, Elbasan)
– Mjeke, ose personel te sherbimit shendetesor qe kane qasje ndaj mjeksise alternative (Tirane, Elbasan)
– Mesues per pergatitjen e lendeve shkollore (matematike, fizike, kimi, gjuhe letersi)
– Lektore fakulteti per deget (inxhinieri, ekonomik, shkenca ekzakte dhe shkenca sociale dhe mjeksi)
– Eksperte te aftesive te buta (softskills)
– Coaching
– Experte te marketingut digital
– Programatore
– Inxhiniere, arkitekte, instruktore te programeve inxhinierike (Autocad, Sap etabs, 3dmax, revit, tekla structure, etj)
– Video editor, dhe lektore te cinema 4d
– Agjent/e marketingu ne terren
– Moderatore/gazetare per te menaxhuar rrjetet sociale.
– Agjente imobiliare (Shqiperi)

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen alda_tasho@hotmail.com te specifikuar per pozicionin e kerkuar,

Ju faleminderit
Irisoft Education
www.irisoftedu.com

Cel. : 0698329140

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Elbasan
  • Tel/Mob 0672888893 / 0697087558 / 0695252625
  • Profili Arsim