Bukëpjekës 195 views

Job Expired

Bukëpjekës

Qellimi i pozicionit: Gatuan dhe pergatit te gjitha llojet e produkteve te brumit sipas recetave.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
Kryen punët e kërkuara në prodhim
Kryen gatimin n
ë mënyrë të pavarur të të gjitha llojeve të produkteve të brumit
Kontrollon furr
ën, linjën e makinës së paketimit dhe mikserit
B
ën përgatitjen e produktit sipas recetave

Kualifikimet dhe Aftësitë:
 kenë eksperiencë pune në këtë pozicion të paktën 3 vjet
Ruajtja e standardeve 
të higjenës personale në punë
Aft
ësi për të punuar në grup
Fleksibilitet me orarin me dy turne

r të aplikuar për këtë pozicion, ju lutem dorëzoni CV të detajuar në adresën hr@mercato.al ose
Kontaktoni ne numrin 069 4022 492

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice