Bukëpjekës 108 views

Supermarketi BioJu, pjesë e Grupit Kadiu, është i vetmi supermarket në Shqipëri i fokusuar në tregëtimin e produkteve Bio te çertifikuara nga vendet e origjinës në Europën Perëndimore.
Cilësia për ne nënkupton në radhë të parë shëndetin dhe sigurinë e konsumatorëve tanë, sikurse përmbushjen e përgjegjësive sociale dhe mjedisore në të gjithë zinxhirin e prodhimit dhe furnizimit.

Për punonjësit tanë, ne jemi një punëdhënës i përgjegjshëm dhe i konsoliduar. Për partnerët tane ne jemi një partner korrekt dhe i ndershëm në biznes.

Aktualisht kompania jonë në zgjerim po kërkon të punësojë punonjës në pozicionin e Bukëpjekësit.

Përgjegjësitë e pozicionit:

 • Merr porosinë nga klientët për llojin dhe formën e bukës që do të prodhojë;
 • Bën preventivin e materialeve të duhura për prodhimin e brumit për sasinë e produktit të kërkuar;
 • Siguron lëndën e parë të nevojshme për prodhimin e produktit të kërkuar;
 • Bën pjekjen e produktit në temperaturën dhe kohën e duhur sipas specifikave të bukës që do prodhohet;
 • Bën prerjet dhe ambalazhimet e nevojshme;
 • Ruan produktet dhe lëndën e parë në kushtet e duhura;
 • Zbaton rregullat e sigurimit teknik dhe të mbrojtjes së mjedisit.

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Minimumi 3 vite eksperiencë të mëparshme në këtë pozicion;
 • Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
 • Mosha nga 30 deri në 50 vjeç

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë një CV në adresën e emailithr@bioju.al brenda datës 30.09.2021.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Perlat Rexhepi
 • Profili Supermarket