Brand Ambassador per nje dyqan online. “THE MIX HANDMADE” 139 views1 application

Job Expired

THE MIX HANDMADE po kerkon Brand Ambassador.
Faqja me inovative online, me veshje te gjitha handmade kerkon te sjelle nje risi jo shume te njohur ne Shqiperi.
Per kete jemi ne kerkim per agjent shitjesh, ne asistimin e rritjes se shitjeve te dyqanit.
Kriteret:

  • Agjentet duhet te promovojne produktet tona ne profilin e tyre te instagramit dhe ne metoda te tjera personale cdo dite.
  • Nuk ka kusht ne numrin e ndjekesve.

Ofrohen Pagesa ne baze te performances se tyre duke filluar nga 15% e shumes se shitur.
Puna konsiston online pa orare te caktuara

Te interesuarit te kontaktojne ne profilin e instagramit   themix_handmade, ne adresen e e-mail   themixhandmade@gmail.com   ose ne formen e aplikimit te meposhtem per informacione me te detajuara.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJLARKKoUDoyMthLjjujimgIoaNl5_whZiqaPsB24uYJsPtQ/viewform

More Information

  • This job has expired!
Share this job