Bashkohu me ne! EJA NE OAS! 380 views

Job Expired

 

“Një mundësi optimale për studentët që të angazhohen dhe në punë përveç shkollës, ofron OAS CALL.
Vende vakante për agjente telefonie ne gjuhen italiane per fushate telefonie TIM Telecom Italia duke filluar nga 300 leke ora neto.
Për aplikime ju presim prane zyrave tona qe ndodhen tek ish stacioni i fundit i Tiranes re, rruga Ramazan Demneri, pallati Berlintexx që të plotësoni formularin e aplikimit ose na shkruani në numrin tone 0695488484 per me shume informacione”

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Ramazan Demneri, Pallati Berlitexx
  • Tel/Mob +355695488484
  • Profili Call Center