Barist 44 views

Maritim Hotel Plaza Tirana ka shpallur pozicione te lira pune ne Departamentin e Ushqimit dhe te Pijes
(Food & Beverage Department)

Barist (M/F)

Nese jeni te pasionuar pas ketij profesioni, te fokusuar tek klienti, te vemendshem ndaj detajeve
dhe te afte per te punuar ne grup atehere jeni kandidati i duhur per ne!

Detyrat Kryesore

1. Pergatitja dhe sherbimi i pijeve ne perputhje me recetat dhe standartet e hotelit.
2. Mirembajtja dhe pastrimi i banakut, pergatitja e set-up te banakut, pergatitja dhe mirembajtja e pajisjeve dhe makinerive te barit.
3. Kontrolli i kostove dhe asistimi gjate invetareve.

Kualifikimet

1. Eksperience ne kete fushe 2-3 vjecare
2. Njohuri te mira te gjuhes Angleze. Nje gjuhe e dyte perben avantazh

Per ta aplikuar kandidatet duhet te dergojne nje CV ne adresen : hr@plazatirana.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.
Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail.

*Ne respektim te Ligjit Nr.9887, date 10.3.2008 per Mbrojtjen e te Dhenave Personale i gjithe informacioni i dergruar
nepermjet CV tuaj do te trajtohet ne menyre konfidenciale dhe nuk do ti shperndahet asnje pale te trete.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Abdi Toptani Nr.18
  • Profili Hoteleri