Maritim Hotel Plaza Tirana

Follow

This company has no active jobs

Maritim Hotel Plaza Tirana

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga Abdi Toptani Nr.18
  • Profili Hoteleri

About Us

Maritim Hotel Plaza Tirana eshte hoteli me i ri me pese yje i standartit nderkombetar i vendosur në qendër të qytetit të Tiranës, brenda rrugëve tregtare dhe distriktit të biznesit, disa minuta nga Parlamenti i Shqipërisë , Galerisë Kombëtare të Arteve dhe Operas.
Hoteli ofron tre restorante të ndryshme (Convivium, Panevino, Savor) dhe tre bare (Plaza Cafe, Lobby Bar, The View).
Hoteli përmban 190 dhoma dyshe: 97 dhoma Business, 46 dhoma Superior, 27 dhoma Deluxe, 16 Suita, 3 Suita Ekzekutive dhe 1 Suitë Presidenciale. Dhomat janë të dizenjuara me ngjyra të pasura, orendi bashkëkohore dhe me një pamje të mrekullueshme të qytetit. Suitat karakterizohen nga luksi dhe shërbimet ekskluzive: Spa, palestër.
Në dispozicion të të ftuarve ndodhet palestra 24-orëshe dhe Oblivion SPA pajisur me sauna, banjo turke, zonë relaksi, Dhoma e Kripes, Jacuzzi, dhe Kneipp Path, 12 salla mbledhjes për të pritur deri në 350 njerëz, të përshtatshme si për biznes dhe per ngjarje private.