Banakiere 194 views

Bar- Kafe Megatek kerkon te punesoje:

Banakiere


Qellimi i Pozicionit :
Te ofroje sherbim te shkelqyer sipas kerkesave te klieneteve prane Bar – Kafe Megatek.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi:Te kete mbaruar shkollen e mesme. Preferohet diplome e shkolles se mesme, dega Hoteleri-Turizem
Eksperiencë pune: Preferohen minimumi 2 vjet experience pune si banakiere.

Aftesite e Kerkuara:

  • Te kete aftesi shume te mira komunikimi
  • E afte per te punuar ne fluks pune dhe nen presion
  • Te jete e afte per te punuar si pjese e nje skuadre

Te tjera:

  • Te jete e disponueshme per te punuar me dy turne.

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem dorezoni dokumentet e me poshte permendura:
1. CV te detajuar
2. Leter Interesi tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet njeres nga menyrat si ne vijim:
1. Me e-mail:hr@mercato.al

2.Duke kontaktuar ne numrin069 40 22 492
2. Duke derguar me poste ne adresen e meposhtme:

MEGATEK S.A
Divizioni i Burimeve Njerezore
Autostrada Tirane-Durres km 7.
Tirana, Albania

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 30 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 7
  • Profili Tregti me shumice