Avantgard Shpk Kerkon te punesoje: •Magazinier •Menaxher shitjesh (Produkte Parafarmaceutike dhe Ushqimore) •Digital marketing •Shofer furnitor 114 views1 application

Avantgard Shpk
Kerkon te punesoje:

•Magazinier
•Menaxher shitjesh
(Produkte Parafarmaceutike dhe Ushqimore)
•Digital marketing
•Shofer furnitor

Adresa: Tirane
Te interesuarit te dergojne CV me foto ne email CV- te pa foto do te skualifikohen automatikisht

📧shpkavantgard@gmail.com
Kontaktoni: 0694067555

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim