Astir Fast Food Roian kerkon Sanitare 4 ore dhe Punonjes m/f per berjen e sufllaqeve 8 oraresh 193 views

Job Expired

Fast Food Roian

Kerkon te punesoje:

•SANITARE 4 ORE

•PUNONJES PER SUFLLAQE M/F ( 8 oraresh)

Adresa: ASTIR PERBALLE PALLATAVE FRATARI RRUGA KRYESORE

KONTAKTONI: +355 68 219 6179

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 211 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim