Assistant Sales Manager International 19 views

Info Business Solutions is seeking to recruit:

Assistant Sales Manager International

Detyra dhe Përgjegjësi:

 • Të asistojë në ndjekjen dhe ekzekutimin e pikave (scopeve) të kontratave ndërkombëtare që kompania ndërmerr.
 • Të ndjekë komunikimin e përditshëm me pikën e kontaktit të partnerit.
 • Të gjenerojë kontakte të reja për ekipin e shitjes nepërmjet platformave online, dhe të asistojë në të gjitha fazat e shitjes.
 • Të asistojë në menaxhimin dhe organizimin e grupit të brendshëm të punës, gjatë gjithë aktivitetit me partnerët.
 • Të ndjekë afatet e kontratave dhe të eskalojë problematikat tek personat përgjegjës.
 • Të përgatisë raporte periodike.

Kerkesa dhe kualifikime:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta në degë si: Informatikë, Informatike Ekonomike, Administrim Biznesi ose ekuivalente.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës Italiane dhe asaj Angleze, të folur dhe të shkruar.
 • Të ketë të paktën 1 vit eksperiencë në pozicion pune të ngjashme në marrëdhënie B2B
 • Të këtë njohuri të përgjithshme mbi sistemet informatike të biznesit.

Qualified candidates should submit the letter of interest, the updated CV and the copies of supporting documents including letters of reference, to one of the following email addresses: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 21 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software