Asistente Zyre 326 views3 applications

Job Expired

Kompania Mon Cheri kerkon te punesoje Asistente Zyre

Të punosh në Mon Cheri është si të punosh me miqtë e tu.
Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës.

Kërkesat:

Experience pune si asistente zyre / menaxhim,3 vite
Të ketë njohuri shumë të mira të ”Paketës Office”.
Njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Aftësi të mira menaxhimi dhe organizimi.
Te jete e komunikueshme dhe e pergjegjshme.
Preferohen femra 28-35 vjece.
Të ketë përfunduar Arsimin e Larte.

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të dërgoni CV+FOTO tuaj ne punesim@moncheri.al
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Kontakt : 068 80 47315

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Profili Punesim