Asistent/ e shitje dhe marketingu me kohë të plotë 214 views1 application

“Artinel95” sh.p.k., ofron vend pune me kohë të plotë Asistent ose Asistente shitje dhe marketingu
me njohuri në fushën e marketingut online/ Rrjete sociale.
Për më shumë informacion vizitoni artinel.al.Të interesuarit të dërgojne CV me fotografi në info@artinel.al ose të kontaktojnë në 0692022833.
Transporti i punonjësve është i organizuar nga kompania.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Automjete