Asistente Klienti. 307 views1 application

Kompani Lider , ne fushen e prodhimit dhe tregtimit te produkteve te paketimit si canta letre, kuti kartoni, canta pelhure etj, kerkon te punesoje Asistente Klienti, Part Time.

Kriteret e pozicionit:

Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane.
Te kete perfunduar studimet e larta.
Te kete aftesi te mira komunikimi.
Te kete aftesi shume te mira organizative.
Te jete fleksibel, bashkepunuese e dedikuar dhe pozitive.

Pergjegjesite kryesore:

Informon dhe menaxhon kerkesat qe kane klientet ne lidhje me produktet.
Menaxhon porosite e klienteve.
Ndjek procedurat per realizimin e porosise deri ne dorezimin e produktit tek klientet.
Mban ne menyre sistematike dhe te organizuar dokumentat dhe evidencat per cdo shitje.
Bashkepunon me departamentin e shitjeve si dhe departamentet e tjera te kompanise per arritjen e objektivave te kompanise.

Ju lutem aplikoni duke derguar CV ne gjuhen ITALIANE ne adresen: allpack.al@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë