Asistente Ligjore në Departamentin e Burimeve Njerëzore. 1212 views5 applications

Job Expired

Balkan Sport shpk, Ofron mundësi Internship-i: Asistent/e Ligjor.

Edukimi dhe Kualifikimet:

 • Të ketë mbaruar ose të jetë studente në vitin e fundit në Fakultetin Juridk në degën Drejtësi ose fusha të ngjashme.
 • Të jetë njohëse e gjuhës Angleze.
 • Të jetë njohëse e Excel-it dhe programeve bazë kompjuterike.
 • Të ketë etikë, fleksibilitet dhe vullnet për të punuar.
 • Të ketë aftësi organizuese, koordinuese dhe komunikuese.

 Pas përfundimit me sukses të Internship-it (praktikës) dhe vlerësimit të performancës ofrohet mundësia e punësimit pranë kompanisë.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në në adresën e-mailit: info@balkansport.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
 • Tel/Mob 04 220 8295
 • Profili Tregti