Asistent/e 208 views

Job Expired

Infosoft Systems Shpk, kërkon të punësojë:

Asistent/e

Detyra dhe përgjegjësi:

 • Evidenton publikimet në: Site APP; Site kombëtare dhe ndërkombëtare;
 • Siguron dokumentacionin e plotë të tenderave (shkarkim nga site përkatës ose zhvillimin e procedurave për blerjen e dokumentave në rast të tenderave joelektronike).
 • Analizon dokumentacionin e tenderave, nxjerr kriteret e kualifikimit.
 • Përgatit dokumentacionin për tender në bashkëpunim me Njësinë e Ofertimeve, duke u angazhuar konkretisht në evidentimin dhe sigurimin e certifikimeve të stafit dhe kompanisë, kontratave të ngjashme si dhe dokumentacione të tjera shtesë në varësi të kërkesave dhe dokumentave të tenderit.

Kërkesa për kandidatët:

 • Diplomë Universitare – të preferueshme shkencat ekzakte (matematike, fizike etj)
 • Minimalisht 1 vit eksperiencë e ngjashme e mëparshme pune
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze
 • Aftësi shumë të mira komunikuese
 • Aftësi shumë të mira organizative

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software