ASISTENT/E SHITJESH 120 views1 application

Job Expired

Kerkohet Asistent/e Shitjesh per aksesore industrial, preferohet djale 20-40 vjeç, i cili:

• Asiston ne procesin e shitjeve.
• Pret klientet duke i drejtuar dhe orientuar drejt produkteve te deshiruara.
• Asiston ne realizimin e zgjidhjeve te personalizuara per kliente te ndryshem.
• Konstaton nevojat ne dyqan per furnizimin perkates.
• Asiston ne organizimin e shperndarjes se porosive ne kliente.
• Miremban sektorin e punes.
• Respekton orarin e punes 7:30 – 16:30.

Kualifikime dhe Kerkesa per Vendin e Punes

• Te kete perfunduar arsimin e mesem
• Te kete aftesi te shkelqyera komunikimi
• Preferohet te kete njohuri te gjuheve te huaja, kryesisht Angleze dhe Italiane
• Preferohet te kete eksperience pune te ngjashme, por nuk eshte kusht perzgjedhjeje
• Person energjik, me iniciative dhe kembengules
• Te kete njohuri ne perdorimin e programeve baze kompjuterike
• Te kete aftesi per te punuar ne Grup

Te gjithe te interesuarit te dergojne Cv e tyre ne adresesat :
+355692099680, Email: punesime.al@gmail.com ose dorezoni Cv ne adresen CIMI, Rruga Muhamet Gjollesha, Pallati Kajtazi, Tirane.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë