Asistenca Familjare kerkon Kujdestare per te moshuar dhe kujdes shtepie ne zona te ndryshme te Tiranes 130 views

Job Expired

Asistenca familjare
Kerkon te punesoje

•Kujdestare per te Moshuar dhe Kujdes Shtepie

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

KEMI RASTE TE NDRYSHME NE ZONA TE NDRYSHME TE TIRANES

Kontaktoni: 0683311685

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 206 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim