MAGAZINIER, Tirane 64 views

MAGAZINIER
Lamthi Group, është një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Distributor eksluziv i shumë markave italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadres në ambjentin e punës.
Gjithashtu vleresimi sipas një skeme motivimi në reference të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politike sociale e grupit tonë.
Shpall pozicion vakant pune MAGAZINIER me orar të plotë.

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:

 

  • Të ketë minimumi 2 vite eksperiencë punë në profil të njëjtë
  • Mban pergjegjësi materiale për mallin e depozituar në magazinën e tij, sistemon, dhe rregullon vazhdimisht vendosjen e mallit të depozituar, mban rregull dhe pastër magazinën .
  • Perpilon dokumentin përkatës si Fletë-hyrje e Flete-dalje për çdo levizje të mallrave duke zbatuar në çdo rast rregullat financiare.
  • Pergjigjet për gjendjen dhe levizjen e materialeve qe ka në magazinë.
  • Të jetë i organizuar në punë dhe bashkëpunues.
  • Te kete leje drejtimi kategoria B.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV me foto, duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni
në adresën: info@lamthi.com dhe hr@lamthi.com
Numër kontakti: +35568 407 5594
Adresa 1: Autostrada LEZHE -TIRANE, km 5, Tiranë.
Adresa 2 : Autostrada TIRANE – DURRES , km 3, Lezhë.

Adresa 3: Rruga Nacionale Shkodër-Tiranë, km 1, Bahçallek, Shkoder.

Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen
www.lamthigroup.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës km 3