arkitekt/ perpunues 3D dhe 2D 90 views

Job Expired

Kerkohet part time arkitekt i sapo diplomuar ose ne proces diplomimi qe di te perdore shume mire programet 3D , autocad si dhe paketen Adobe (photoshop, illustrator). Puna ka te beje me perpunimin e projekteve arkitektonike ne 3D si dhe disa perpunime grafike postera, baner..etc.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Stavri Themeli
  • Tel/Mob 00355698798326
  • Profili Arkitektur, Art/Kulture, Sherbime