Arkitekt 41 views

Kompania Brunes sh.p.k., një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë potencialë për pozicionin Arkitekt (M/F) Interior Design

Kualifikimet/Kërkesat

-Të ketë mbaruar arsimin e lartë për Arkitekturë.
-Eksperiencë më shumë se 2 vite në interior design.
-Të njohë shumë mirë programet SketchUp, AutoCAD, Adobe Photoshop dhe 3ds Max
-Të ketë njohuri të gjuhës italiane dhe angleze.
-Të ketë aftësi komunikese me klientët.
-Të jetë i fokusuar drejt zgjidhjes së problemeve, efektiv dhe të punojë në grup.

Shënim: Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre me fotografi si dhe një portofol punësh në adresën hr@brunes.al

Brunes sh.p.k.
Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km 7

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, km7
  • Profili Mobilje